tisdagstankar

Jag vill ha ändlöst med pengar för att köpa presenter till alla som jag bryr mig så himla mycket om. Vill bara skämma bort dem så himla mycket, för att de betyder så extremt galet mycket för mig. Tror aldrig att de riktigt kommer förstå hur de reser mig och hur de räddar mig från mig själv. Livet är så bräckligt när jag är ensam. På sistone har jag blivit så dålig på att vara, just det, ensam. Tror alltid att världen är skev och snurrar åt fel håll när jag är ensam med bara mina egna tankar. Tänker för mycket och tänker fel. Jag tror att jag måste bli bättre på att vara med mig själv. Man kan inte förlita sitt välmående på sina nära och kära. Då har man snart inte några att kalla nära och kära längre.

Kommentarer
Postat av: felicia

sv; jag skulle mer ta och säga världens goaste rebecca!!! Förresten, när jag blir rik, då ska jag köpa massor av julklappar till dig, för jag kan lova att du är värd dom !

2011-12-21 @ 08:31:27
URL: http://annafeliciah.blogg.se/
Postat av: Johanna

ååh, säger precis som finaste felician ovan, ska köpa en massa paketer till er när jag blir rik! ni äääger mina tjejor!!

2011-12-21 @ 17:00:36
URL: http://johannaviolah.blogg.se/
Postat av: Linnea Bjäräng

istället för presenter så ger du mig en go tjej varje dag, som alltid är positiv och härlig. Det räcker väldigt långt!!!

2011-12-22 @ 23:41:35
URL: http://linneabjarang.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0