FÖR DIG

Igår fick jag finbesök på mitt jobb. Två favoriter stod plötsligt där i luckan och fastän jag egentligen visste om det så blev jag glad. Fnitter genom luckan och det kändes så fint att de stod där, bara för att jag blir så glad när jag ser dem. När de efter en stund lämnade och mitt jobb blev så där vanligt som det alltid är, så kunde jag ändå inte sluta le. Att sedan få frågan: "Gör de där två äggen dig så glad?" och bara kunna svara att : "Jaa, det gör de faktiskt." För det gör de ju. De klassas som finbesök alla gånger.

Idag lyssnar jag på min gulligaste, mest rosa, puttinuttigaste lista. Den heter sockersött och geléhallon och innehåller bara massa låtar om att flyga på rosa moln och vara lyckligt kär. Det tycker jag känns fint att lyssna på.

Kommentarer
Postat av: Linnea

åh, det är så mysigt att komma till dig på ditt jobb för du är alltid sådär trevlig och go! Haha, hälsa honom att han kan va ett ägg själv....

2011-07-19 @ 21:40:11
URL: http://linneabjarang.blogspot.com
Postat av: Johanna

åhhåå, vad jag blev glad när jag läste detta fina inlägg! nästan lika glad som jag va när vi gjorde finbesök hos bästaste minigolfförsäljaren!

2011-07-19 @ 22:58:37
URL: http://johannaviolah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0