november

I Oktober var jag helare än jag trodde att jag skulle vara, trots regn, kemiångest, feber och höstdepressioner. Men ändå inte riktigt hel. Jag tror aldrig att jag och oktober har fungerat särskilt bra ihop. Som gamla vänner som bara umgås för att man måste, inte för att man längre vill. Jag är alltid lite krossad i oktober, utav ingen anledning alls ibland. Bara för att höstens intågande i mitt liv alltid gör ont. Någon gång kanske jag lär mig hur man värjer sig mot höstens armar, men den gången var inte i år. Kanske nästa år. Kanske aldrig.

Nu låter det som att jag grät igenom oktober på parkbänkar bredvid något fyllo som säger att vår bästa tid är nu. Så var det inte alls. Jag drack te, fnittrade, kramades, spelade bluffstopp och diskuterade ålder och döden. Men oktober har i 31 dagar legat och skavt i hjärtat. Nu är oktober över och november är här. Äntligen. Nu kan jag andas utan att det hugger i hjärtat. November ska vara en lyckligare och bättre månad. Jag ska vara lyckligare och en bättre människa. Lovar.

Kommentarer
Postat av: Johanna

du är alltid en fin människa underbara beccus!! :)

2011-11-01 @ 17:39:57
URL: http://johannaviolah.blogg.se/
Postat av: felicia

håller med ovanskrivande, det är du ju alltid!!

2011-11-01 @ 17:46:41
URL: http://annafeliciah.blogg.se/
Postat av: Linnea

Oktober var bra, väldigt bra. November kommer bli bättre, ännu bättre.

2011-11-02 @ 11:46:44
URL: http://linneabjarang.blogspot.com
Postat av: Matilda

Usch nej, november är värst ju!

2011-11-02 @ 16:36:59
Postat av: tilda.josefina

jag minns alla mina paniker över att det är ny månad (över att tiden går) från juni till nu...men varenda en av dem har ju varit fin på något vis. augusti september oktober. Klar november blir en fin grej! ps. du skriver ju så attans fint.

2011-11-02 @ 21:06:10
URL: http://attondel.blogg.se/
Postat av: sofia

åh!!!! jag älskar verkligen falkenberg. jättejättejättemycket. hur är det att bo där? när jag är där på somrarna och ser hur stora gäng cyklar runt så verkar det så gosigt att ha vänner där. jag brukar mest umgås med mina kusiner när jag är där liksom.vi åker dit varje sommar och har gjort det så länge jag kan minnas. min släkt kommer därifrån på någoto vis hehe har glömt vilka, men i alla fall. jag funderar på att flytta dit när jag blir gammal eller nåt. om det är gosigt där då.

2011-11-06 @ 18:40:16
URL: http://implode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0