idag är Tildas dag

tildatildatilda. Idag fyller hon myndig, 18 år, vuxen, vad man nu vill kalla det.

Tilda är på pappret två år äldre än mig, men egentligen är det bara ett år och ungefär tre månader. Det kanske låter mycket, fast jag tycker nog inte att det är det ändå. Ålder är ju trots allt bara en siffra. 

Tilda är väldigt duktig på franska, och hon har gjort mina onsdagseftermiddagar och fredagsmorgonar lite finare det senaste halvåret (tack!).

Hon är en sådan som alltid har klänning på sig, som tycker om att bära hatt och som tycker att Håkan Hellström är det finaste i hela världen. Hon har alltid ett leende på läpparna, och hon är världens bästa på att kramas, sitta på bibliotek och bädda sängar. Skriva kan nog vara det hon gör allra bäst, och hennes blogg är nog den bästa jag vet.

Jag och Tilda har stöttat varandra genom mörka Helsingborgs parker, ätit världens godaste 'frozen yoghurt', köpt hattar, dansat genom augustinätter, lekt "pommes et fraises" och sjungit godnattvisor för varandra.

Om man ska välja ett ord för att beskriva Tilda så blir det svårt, men jag tror att jag skulle välja tildig. Inte för att det är ett ord, men för att det är det enda som kan beskriva henne. Mysig kan också funka kanske, men är inte på pricken rätt, för Tilda är så mycket mer än bara mysig.

Jag har inte känt Tilda så länge, inte länge alls faktiskt. Fast det spelar ingen roll, jag tycker så himla mycket om henne ändå.


Grattis på dindindin dag Tildis, hoppas den blir tokkalasbra! (tokkalasbra är ett fantastiskt bra ord förresten)

Kommentarer
Postat av: tilda.josefina

du är så himlans himlans fin!!! så himlans satans jäkla fin!! ååh tack <3

2011-11-27 @ 11:30:51
URL: http://attondel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0