finaste felicia

Idag fyller en flicka sjutton år. "sjutton år i staden där vi växte upp och så, märker du hur fort det går?" Den här flickan heter Felicia, och är en av mina äldsta vänner. Jag har känt henne så länge att jag inte kommer ihåg första gången jag träffade henne, för jag var så liten.

Felicia är en sådan som kan välta med moppen framför ögonen på oss andra och bara flina. En sådan som säger att hon är otränad när hon är den mest vältränade jag känner. En sådan som aldrig vet vad hon ska ta på sig, fastän hon bara har fina kläder. En sådan som säger hon fastän det borde vara henne. Hon är en av de få jag inte vill rätta när hon säger fel. Det är så felicigt att säga så, och jag tycker så mycket om henne att jag till och med gillar när hon säger så.

Hon är alltid glad, och hon kan vara den snällaste jag känner. Hon ser alltid till andra i första hand, och ibland händer det att hon själv kommer i kläm. Det är hennes största svaghet, att hon ibland glömmer bort sig själv. För hon är ingen man ska glömma. Hon är den finaste Felicia jag vet, och en sådan ska man aldrig aldrig aldrig glömma.

Den här flickan har sett ungefär alla filmer som är värda att se, hon är grym på att städa, hon har alltid koll på vart man kan köpa godis billigast och hon är väldigt bra på att göra inbakade flätor. Hon är väldigt hjälpsam och kunnig, och jag önskar att jag vore mer som henne. Det finns ingenting att inte tycka om med henne, hon är helt fantastisk.

Tillsammans har vi hoppat och ramlat runt midsommarstänger, motvilligt dansat med gubbar som ser ut som Mr. Bean och ätit många kilon godis. Nu går hon i min klass och när jag inte träffar henne en dag känns det konstigt, för jag har blivit så van vid att träffa henne varje dag. Det är en vana jag tycker om.

(ni ser ju själva, världens finaste)

Idag är det din dag, fina Felicia. Grattis!

Kommentarer
Postat av: tilda.josefina

ååh så fin! grattis grattis grattis till henne! :)

2011-09-21 @ 12:35:10
URL: http://attondel.blogg.se/
Postat av: Fanny

det var de finaste. och allt stämmer in, det som är det bästa.

fina fina fina felicia havagård

2011-09-21 @ 17:26:47
Postat av: Johanna

åh så fint så fint och så sant så himla himla sant!! Felicia havagård är den finaste!!!

2011-09-21 @ 18:09:16
URL: http://johannaviolah.blogg.se/
Postat av: felicia

jag finner inga ord på hur jag ska kunna tacka er tillräckligt för allt ni gjort idag! JAG ÄLSKAR DIG!

2011-09-21 @ 18:35:01
URL: http://annafeliciah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0