-


WALKING ON SUNSHINE

Jag jobbar på mitt bästa ställe, där folk är glada och somriga och jag får göra mjukglassar. Jag är med mina bästa personer, och har det så väldigt bra. Jag plockar de bästa bären, och de är röda och kallas för gubbar från jorden fastän de inte alls växer i jorden. Jag sover i min bästa säng, och somnar direkt för att jag alltid är trött. Jag tittar ut genom mitt bästa fönster på nätterna, och funderar på åt vilket håll världen snurrar eller om den kanske bara stannar ibland. Jag lyssnar på den bästa musiken, och förstår inte riktigt att det kan finnas så många begåvade människor. Jag önskar att jag var en av de där bästa, men kommer underfund med att så kommer det nog aldrig bli. Jag bloggar inte på mitt bästa vis, men jag hinner inte riktigt med alltid och inspirationen är bortflugen. Så kan det gå. Jag försöker att vara upptagen på mitt bästa vis hela tiden. Det måste ju vara så man skapar den bästa sommaren.

FEELING

Ibland funderar jag på hur mycket hjärtat klarar av innan det liksom dör av för högt känslotryck eller något sådant.

(nu åker jag till jobbet.)

-


NÅT JAG LÄMNAT

Jag önskar att jag kunde dansa. Dansa som om man inte brydde sig och bara bli ett ett ett med musiken. Bara känna hur musiken pulserar ut i varenda ven i hela hela hela kroppen. Känna hur man inte längre styr sig själv utan bara följer rytmen och åker med på något vis som ingen kan förklara.

(Och se så där cool ut när man dansar som jag aldrig lyckas med. Så vill jag kunna dansa)

-


YOU HAD TIME

Det här kan vara det finaste någonsin. Tack tack tack Tilda för tipset. Åh.

VI FALLER


Jag förstår inte att jag lägger upp det här. Men det spelar ingen roll, den här bloggen är ändå död. Här är något att skratta åt mina vänner. (Jag vet att det låter väldigt sådär mest hela tiden, både gitarren och min röst, men vad gör man inte för sina bloggläsare. )

-

Det gör så ont. Så ont ont ont. I själen i hjärtat i hela mig och lite till. Ont.

Edit: jag överreagerade. och tänkte för mycket. som alltid.

KOM IGEN LENA


"Jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig"

ALL STAR

Man ska ju ge bort hjärtat till någon som man litar på att den inte tappar det. Som inte låter hjärtat bli sårat och trasigt. Men hur tar man tillbaka hjärtat när den där någon tappar det, gång på gång? Som har händerna fulla med hjärtan och tappar ens eget mest hela tiden. Kan man ens få tillbaka sitt hjärta i det skick det en gång var?

-


OM TIDEN VILL IFATT

Jag har tagit sommarlov i förskott. Lever på glass, bränner huden röd, badar i iskallt hav, jobbar på världens bästa sommarjobb, märker inte när dag blir till natt och har det bara så himla bra. Det här ska bli världens bästa bästa bästa sommar. Kan inte bli annat med alla fantastiska människor runt omkring mig. Åh, livet är allt bra mysigt ibland.

GÅRDAKVARNAR

"Jag går inte isär när jag går med dig"
"Inget händer här, men det gör ingenting om dina händer är här"

Dessa två meningar är de finaste jag vet. Från världens finaste Håkan. När jag blir stor vill jag också kunna skriva så vackra meningar. Sådär vackra så man inte riktigt förstår varför de är vackra, de bara är så himla fina.

-


BREATHE

Att man bara kan känna sig så tom och konstig och sakna någon så mycket. Att kroppen liksom klarar av det. Att hjärtat fortfarande klarar av att slå.

RSS 2.0