fribiljett.sexton.hjärta.värmen.

Det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det har nu frusit till is. Men trots allt är inte detta brustna hjärtans höst. Inte alls. Det är kanske ett timglas som bara rinner, och det finns inget att förstå. Och du har kanske hittat någon att bli gammal med, men jag har hittat något att göra tills dess. Jag får liksom ingen ordning, för det kan vara så förfärligt men det kan vara så bra. Topparna är högre nu men dalarna är ännu djupare. Det kan vara svårt att vara riktigt nöjd, för det är så lätt att fantisera. När himlen ser ut så som den gör en tisdag i oktober, och allt man vill ha är en fribiljett till himlen. Man vill bara gå från kylan in i värmen, bara vara sexton sjutton och skolka från allt. Då ska du veta att jag kanske kommer till dig igen. Man kan försvinna lite på vägen, men jag kommer kanske sakna dina sinnen. Just nu är det bara en pacemaker i mig som tickar för dig, men mitt hjärta har frusit till is. Nu ska jag bara leva i tätorten på slätten och låstas som att jag har allt under kontroll.

(Här är låtarna som den här texten består av. Texten som berättar allt om mig utan att vara en enda mening jag skrivit själv.)

Kommentarer
Postat av: felicia

Det är precis det här jag menar, precis det här! Du kan skriva, väldigt fint min vän. Så fint ska jag också lära mig skriva, när jag blivit stor eller något.. Hoppas verkligen att du förstår att detta är riktigt bra, på riktigt. För jag lovar - du kan skriva.

2011-10-12 @ 20:38:06
URL: http://annafeliciah.blogg.se/
Postat av: emma

åh fina Lasse!



PS. jag håller med fille!!

2011-10-12 @ 21:30:19
Postat av: tilda.josefina

ååh vad skulle man förklara sig själv med utan honom... så fint!

2011-10-12 @ 21:44:18
URL: http://attondel.blogg.se/
Postat av: Johanna

håller med alla andra. du skriver så fint så fint, min kära vän!

2011-10-13 @ 21:33:48
URL: http://johannaviolah.blogg.se/
Postat av: Nadine

fint!!

2011-10-21 @ 00:20:54
URL: http://flattt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0