måndag i januari

Det är januari snart februari och än har jag inte frusit en enda gång. Inte en enda gång har hjärtat stelnat till och inte en enda gång har jag behövt gråta för att allt rinner genom händerna på mig. 2012 har börjat fint på ungefär alla möjliga sätt och jag hoppas bara att det ska få forsätta ungefär exakt så här. Jag målar naglarna i en färg som ingen kan namnge, lyssnar på 'Elden' på högsta volym så att mitt skrivbord skakar lite lätt och gör allt för att inte låta pluggstressen döda mig. Den här våren ska jag glömma vad kemidöd är, historiaångest ska inte existera och matematikproblemen ska elimineras. Det är mina mål, tror jag. Vet inte om det kommer gå så bra allt att klara dem. Men något måste man ju ha att sikta mot. 2012 har trots allt börjat bra, så varför skulle det inte fortsätta så liksom.

(Vet att det var galet många timmar sedan sist. Har varit upptagen med att leva och ha nytt år och bara vara tror jag.)

Kommentarer
Postat av: Linnea Bjäräng

Man är upptagen hela tiden. Och någonstans där emellan stressen och livet ska man finna en balans. Hehe, jo, tjena, jag har inte lyckats än

2012-01-24 @ 16:53:57
URL: http://linneabjarang.blogspot.com
Postat av: Johanna

åååh så himla fint att 2012 börjat så bra!! Blev så glad nu, att livet går din väg!

Året har börjat bra och det kommer bara bli bättre!!! LOVE

2012-01-24 @ 19:42:22
URL: http://johannaviolah.blogg.se/
Postat av: tilda.josefina

Fast man inte hinner med någonting alls så känns det liksom bra, att det snart är februari. ååå du förresten, tycker om att du skriver igen!!

2012-01-26 @ 08:23:59
URL: http://attondel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0